DN67C- Drumul Regelui - Cel mai inalt drum din Romania

Stana Ștefanu se afla pe DN67C cunoscut si Transalpina, la kilometrul 51 la poalele vârfului Ștefanu, in apropiere de Obârșia Lotrului. In timp stana a devenit unul dintre cele mai cunoscute si frumoase locuri de popas de pe Transalpina. In fiecare vara mii de turisti opresc zilnic la Stana din Ștefanu pentru a-si răsfață simțurile cu tradiționalele mâncăruri cu specific ciobănesc, pentru a admira peisaje deosebite, a cunoaște si a se fotografia intr-un cadru plin de tradiții românești.

Servicii
Mâncare traditionala

Turiștii pot servi mâncăruri tradiționale cu specific ciobănesc, mămăliguța, tocan de oaie, brânza de oaie, iaurt, smântâna, unt si multe alte bunătăți pentru toți cei ce ne vizitează.

Produse de vanzare

Pentru cei ce nu au timpul necesar de a poposi la noi sau vor sa își ia si acasă bucatele tradiționale oferim spre vânzare turiștilor toată gama de brânzeturi si produse lactate de oaie, carne de oaie, băuturi naturale traditionale din zona Novaciului.

Amintiri media

Mai toți cei ce ne calcă pragul imortalizează vizita beneficiind de un cadru natural deosebit dar si de nenumărate obiecte de vestimentație cu specific mioritic, tradițional din zona Sibiului puse la dispoziție turiștilor.

Echipa
Stana Stefanu
Mărioara
Stana Stefanu
Flavius-STEFAN
Stana Stefanu
Ramona
Stana Stefanu
Bogdan
Stana Stefanu
Daniela
Stana Stefanu
Dede